Betonlook vloeren

Betonlook vloeren: klasse en kwaliteit voor elke woonstijl

Betonlook vloeren zijn multifunctioneel, bijzonder duurzaam en ze zorgen voor een luxe, strakke en moderne uitstraling van uw woon- of werkinterieur. Concrete Creations bedient u op maat met een veelzijdige collectie vloeren met betonlook, die perfect zijn voor de woonkamer, badkamer, keuken, hal of trap. Betonlook vloeren komen ook mooi tot uiting in winkels, kantoren, restaurants, hotels, showrooms en garages. De mogelijkheden zijn eindeloos. Doe inspiratie op bij onze gerealiseerde projecten en neem contact op met Concrete Creations voor betonlook vloeren die uw interieur een puur, chic en trendy karakter geven.

Betonlook vloeren

Vloeren met de look & feel van jaren geleden geplaatst beton

Concrete Creations is gespecialiseerd in exclusieve betonuitvoeringen in allerlei vormen, kleuren en toepassingen en betonlook vloeren, badkamers, meubels en trappen. Voor badkamers met betonlook gebruiken wij het waterdichte Beton Ciré en voor vloeren en trappen Beton Floor Ciré, dat bij uitstek geschikt is voor loopverkeer. De vloeren van hoge kwaliteit ogen als jaren geleden geplaats beton. Ze worden standaard geplaatst in een matte uitvoering en ze zijn in 75 kleuren verkrijgen. U vindt altijd een betonlook vloer die bij uw smaak en woonstijl past.

Betonlook vloeren als blikvanger in uw interieur

De betonlook vloeren van Concrete Creations zijn maximaal 2 mm dik en overal toepasbaar. De vloer kan met de juiste voorbehandeling op vrijwel elke ondergrond worden geplaatst, bijvoorbeeld over een tegelvloer of cementvloer. Dankzij de perfecte combinatie van cement, zand en milde polymeren heeft een betonlook vloer een natuurlijk aanzien. De betonlook vloeren worden handmatig in twee lagen gesmeerd. Dit geeft prachtige schakeringen die er met schuren nóg beter uitkomen.

Verrijk het interieur van uw woning of bedrijfsruimte en kies voor betonlook vloeren van Concrete Creations. Bel (+32 (0)14 764 342 of +31 (0)13-2070019), e-mail (info@concrete-creations.be) of verzend het contactformulier voor meer informatie, deskundig advies of een vrijblijvende, scherpe offerte voor een vloer met een betonlook die een eyecatcher in de ruimte is.

Betonlook vloeren van Concrete Creations bieden u vele voordelen

  • Waterdicht, scheurvrij en schokbestendig
  • Slijtvast, duurzaam en onderhoudsvriendelijk
  • Naadloos en hygiënisch; geen vuil in of schimmelvorming van de voegen
  • Schitterende schakeringen door ambachtelijk vakmanschap
  • Luxe, authentieke en robuuste uitstraling, met keuze uit brede kleurenwaaier