Betonlook badkamer natuurlijk beton voor in de badkamer

Betonlook badkamer

Een betonlook badkamer

Beton in de badkamer zien we steeds meer in onze woningen. Het echte beton is zeker in de natte ruimtes niet toepasbaar omdat echt beton altijd indringing heeft. Voor badkamers gebruiken we betonlook. Een betonlook badkamer geeft uw huis net even dat beetje meer. Kijk eens bij onze betonlook creaties naar de badkamers die we al gemaakt hebben. Deze foto’s zullen u zeker inspireren.

Nooit echt beton in de badkamer

Echt beton is bijna niet waterdicht te houden en daarom niet goed geschikt voor in de badkamer. Om een betonlook badkamer te maken gebruiken wij Beton Cire van Beton Aparte. Deze Beton Cire is blijvend waterdicht door de permanente afwerking die Beton Aparte bij hun Beton Cire levert. Er zijn al meer dan 70 kleuren en als uw kleur er nog niet bij zit kunnen we altijd nog een custum colour voor u maken om u een echt unieke badkamer te garanderen. Neem hieronder contact met ons op voor de prijs en mogelijkheden.

Betonlook badkamer

Betonlook badkamer

Prijs van een betonlook badkamer

Met onze makkelijke on-line offerte tool kunt u gelijk bekijken wat uw badkamer met betonlook gaat kosten. U vult de meters in en u krijgt gelijk een prijs over de mail. Deze prijs is vanaf een gladde strakke harde blijvend scheurvrije ondergrond.