Betonlook meubel een uniek meubel in de woning

Betonlook meubel

Betonlook meubel

Super gaaf is een betonlook meubel of een heel interieur van beton. Deze stoere meubelen passen heel goed in het natuurlijke interieur van tegenwoordig.  De combinatie met hout geeft een heel fijn leefklimaat waar iedereen zich prettig voelt. Laat u inspireren door onze eerdere meubelen en betonlook projecten. Een goede soort betonlook kan binnen overal toegepast worden.

Betonlook meubel zakelijk

Voor de zakelijke markt kan een betonlook meubel perfect. Heeft u een stoer product of levert u een stoere ruwe dienst dan is een meubel van beton of betonlook echt iets voor u. Alles word op maat gemaakt en de mogelijkheden zijn immens. Neem contact met ons op voor prijs en advies.

Betonlook meubel

Betonlook meubel

Betonlook TV meubel of tafel

Een betonlook TV meubel of betonlook tafel geeft uw interieur uw eigen stempel. We hebben een heleboel kleuren en we kunnen natuurlijk alles maken. Deze op maat gemaakte meubelen worden op ons atelier of op de locatie gemaakt. Door de grote diversiteit van betonlook meubelen kan iedere look gemaakt worden. Stoer en ruw of elegant glad. Veel of weinig schakeringen of zelfs 2 kleuren om een nog verweerdere look te krijgen. We gebruiken de beste betonlook op de markt die we ook gebruiken voor onze betonlook vloeren , betonlook trappen en de betonlook badkamers. Neem contact op met ons voor prijzen en mogelijkheden.

Prijs betonlook meubel

De prijzen voor een op maat gemaakt meubel kunt u niet berekenen met onze on-line offerte tool. U kunt het beste contact opnemen en tekeningen van uw plannen door mailen. Als u foto’s heeft wat u wil of nog beter een tekening kunnen wij een scherpe prijs maken voor uw betonlook meubel. We proberen binnen 1 werkdag te reageren op deze mail. Neem hieronder contact op met ons voor een mooie prijs.

Betonlook meubel