Betonlook trap design trappen van beton look

Betonlook trap

Betonlook trap

Als u om wat voor reden ook geen echte betonnen trap kunt plaatsen dan kan altijd de houten of natuurstenen trap behandeld worden met betonlook. Met onze betonlook kunnen we iedere nieuwe trap behandelen. U krijgt dan een eigen unieke betonlook trap. Laat u zich hieronder inspireren door onzer eerdere projecten.

Trap renovatie met betonlook

Onze betonlook is uitermate geschikt voor trap renovatie. Een houten , natuurstenen of oude versleten betonnen trap kunnen we makkelijk renoveren met betonlook. Oude trappen krijgen een nieuw leven door deze behandeling met betonlook. Als u een nieuwe houten trap heeft kan deze natuurlijk ook behandeld worden met onze betonlook. De vloeren , wanden en trappen kunnen in dezelfde kleur doorgezet worden. Neem hieronder contact met ons op voor meer informatie over een trap van beton of betonlook.

Betonlook trap

Betonlook trap

Betaalbare betonlook trap

Neem contact met ons op voor een actuele prijs voor uw betonlook trap. U zal versteld zijn van de prijs. Veel scherper dan de traditionele trap renovaties en voor de betere doe het zelver ook zelf te doen. Wij maken onze trappen met Beton Floor van Beton Aparte. Hun geven ook workshops als u zelf uw eigen betonlook trap wil maken. Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.