Real Concrete , de echte betonvloeren beton meubelen en terrassen

Concrete creations , real concrete

Proces van Real Concrete

Het proces van het echte real concrete beton begint altijd bij een plan. Eigenlijk is alles mogelijk met het echte beton. Dit vloeibaar gesteente kan in iedere vorm te gieten en na verharding is echt beton in veel toepassingen geschikt te maken. Neem contact met ons op om uw plannen real te maken. U kunt inspiratie opdoen op onze creations foto pagina.

De offerte en de opdracht

Na volledig te kennen wat uw beton wensen zijn maken wij een offerte voor uw beton project. Voor de betonvloeren kunt u de makkelijke offerte tool gebruiken. Voor de trappen en de meubelen hebben we echt alle gegevens nodig om een mooie prijs te kunnen geven voor het meubel of de trap. U kunt dan de contact pagina gebruiken. We proberen de offerte zo duidelijk mogelijk op te stellen zodat u ook begrijpt wat er voor u gemaakt word en natuurlijk wat het kost. U kunt ons alles vanaf het zandbed laten doen , maar we doen ook deel opdrachten natuurlijk. Als u zelf de wapening wil leggen kan dat natuurlijk altijd. Als u de offerte goedkeurt dan word er een overzichtelijke opdracht gemaakt met hetgeen wij doen en u doet en kan het daadwerkelijke beton creƫren beginnen.

Concrete creations , real concrete offerte

De uitvoer van uw echt beton project

U heeft de opdracht getekend en het beton proces begint. Een week voor de aanvang van het real concrete project zal de werkvoorbereider langs komen om geen surprises te krijgen op de dag van stort. De buiten beton projecten zijn onderhavig aan het weer en worden daardoor in het seizoen gemaakt. Nadat uw beton project is opgeleverd kunt u beginnen genieten van het betonnen terras of gevlinderde betonvloer.