Meubel van beton super stoer of juist kei chique

Meubel van beton 1

Meubel van beton

U kunt bij ons uw meubel van beton op maat laten maken. Zowel voor particulieren als bedrijven maakt Concrete Creations meubelen van beton op maat. Of u nu het echte werk wil of een betonlook , we doen het allemaal. Met het echte werk maken we de buiten meubelen. De binnen meubelen worden meestal van betonlook gemaakt. Ze zijn dan nog te verplaatsen. Laat u hieronder inspireren door de foto’s van eerdere meubelen van beton.

Meubel van beton in restaurant

Steeds meer word in de zakelijke markt voor beton gekozen. Een meubel van beton past natuurlijk helemaal in het moderne wonen en werken. Een meubel van beton geeft de finishing touch aan ieders werkplek of restaurant.  De natuurlijke materialen geven een heel prettige luxe sfeer die de nodige rust geeft aan degenen die hier werken of eten. Neem hieronder contact met ons op voor de mogelijkheden van uw eigen betonnen meubel.

Meubel van beton in restaurant stertafels
Meubel van beton tafel 3

Tafelblad van beton

Iedereen kent de betonnen tafelbladen wel. Deze zijn niet meer weg te denken uit een interieur. Wij maken deze tafels op maat voor u. De echte betonnen tafels zijn voor buiten en de betonlook uitvoeringen zijn voor binnen of voor onder het afdak. Zorg altijd dat je betonnen tafel een beetje schuin staat zodat het water eraf kan lopen. Regenwater in Nederland en België is zuur en tast het beton aan. Neem even met ons contact op voor een eigen tafel van beton.