Trap van beton moderne trap van beton op maat gemaakt

Trap van beton bloktrap kistwerk

Trap van beton

Het allernieuwste in beton design is een trap van beton. Bloktrap , Z-trap , zwevend of trap renovatie kunnen we allemaal maken voor u. We maken zowel de stoere echte trappen van beton als de betonlook voor de renovatie. Dit zijn op locatie gemaakte trappen. We maken geen prefab. Iedere trap van beton is uniek. Dat geeft uw betonnen trap net even dat exclusieve. De tekeningen lopen door want de trap word in 1 keer gestort. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een echte trap van beton

De echte betonnen trappen kunnen binnen en buiten gebruikt worden. Ieder model kunnen we maken voor u. De bloktrappen en de Z-trappen zijn verregaand de meeste die we maken. Deze trap heeft aan de ene kant een loopgedeelte en aan de andere kant een dubbele tree voor spulletjes op te zetten. U kunt de trap zo stoer laten en u kunt voor minder grovere uitvoering kiezen als dat beter in het interieur past. Hieronder zijn foto’s van meerdere mogelijkheden.

Trap van beton 2
Trap van beton renovatie betonlook

Trap van betonlook

Als u al een trap heeft van hout , beton , natuursteen of anders kunnen we die altijd met betonlook overlagen. Met onze natuurlijke betonlook maken we voor u een ├ęchte’ trap van beton. De trap zal helemaal opfrissen en de prijs zal u meevallen. Neem hieronder contact op voor de prijs en de levertijd.